over ons

Gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen.

BAKKER TOTAALGLAS B.V. DORDRECHT

Bakker Totaalglas B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen. Als onafhankelijke onderneming met een internationaal netwerk kan Bakker Totaalglas B.V. u alles bieden dat er op de markt te koop is.
Van een eenvoudig enkelglas ruitje tot een beloopbare elektrisch verwarmde glazen vloer. Bakker Totaalglas B.V vertegenwoordigt een aantal Europese fabrikanten op de Nederlandse markt. Bakker Totaalglas B.V. is gevestigd aan de Lorentzstraat 1a te Dordrecht.
De medewerkers van Bakker Totaalglas B.V. helpen u graag met vragen t.a.v. voorschriften en regelgeving. Of het nu gaat om brandwerende eisen, glasdikte berekening of veiligheidsaspecten er wordt altijd een passende oplossing gevonden

Geschiedenis van het bedrijf

Bakker Totaalglas is in juni 2006 opgericht door Jack Bakker, die het tijd vond om, na jaren bij in de glashandel werkzaam te zijn geweest, zijn eigen stempel op de glasmarkt te drukken. Toen nog onder de naam Bakker Speciaalglas en vanuit de eigen woning in Dordrecht. Na deze bescheiden start als éénmansbedrijf is het bedrijf verder gegroeid, waardoor uiteindelijk een verhuizing naar een echt bedrijfspand noodzakelijk was. Aan de Keerweer 29 in Dordrecht werd een geschikt pand gevonden om de toegenomen werkzaamheden en vraag aan te kunnen.

Door uitbreiding van het management team werd de bedrijfsnaam gewijzigd in B&O Speciaalglas. Nadat in 2017 zoon Jesper is ingestapt in de zaak draagt het bedrijf weer de naam Bakker Totaalglas. In 2019 is ook zoon Davey werkzaam bij Bakker Totaalglas en doen vader en zoons samen hun best om de markt te voorzien van advies en de voornamelijk exotischere producten die de zeer diverse glasmarkt kent. Uiteraard kunnen onze klanten voor alle glas gerelateerde zaken bij Bakker Totaalglas terecht, waardoor niemand onbediend hoeft te blijven.

Aarnoutse Installateurs

Aarnoutse Loodgieters- en installatiebedrijf is in 1990 opgericht door Frans Aarnoutse, als familiebedrijf met aandacht voor zowel de kleinere en grote klanten.

In februari 2016 heeft er bij Aarnoutse Loodgieters- en installatiebedrijf een directiewisseling plaatsgevonden. Frans Aarnoutse was reeds enige tijd op zoek naar een geschikte kandidaat om zijn bedrijf met een gerust hart aan over te doen. Na zorgvuldig zoeken is ervoor gekozen om het bedrijf over te doen aan huidig bedrijfsleider Kees van der Klooster en Jack Bakker, d.g.a. bij Bakker Totaalglas in Dordrecht. Hierdoor werd de kennis en ervaring van Kees op installatiegebied aangevuld met de directie ervaring van Jack, waardoor Aarnoutse Loodgieters- en installatiebedrijf haar werkzaamheden met dezelfde kwaliteit kan voortzetten. Door een deels overlappend klantenbestand van beide bedrijven, biedt dit ook de kans om de klanten beter te bedienen, door o.a. zowel de technische installaties en glas constructieve werken op elkaar af te stemmen.

offerte

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Schuiven naar boven